Om Ekstrand Advokater

Ekstrand Advokater er et personligt advokatselskab, som sætter stor ære i at have tætte og tillidsfulde relationer med vores klienter. Ekstrand Advokater går meget op åbenhed, og man har derfor som klient mulighed for at følge tæt med i advokatens arbejde, -hvis man ønsker dette.

Vi arbejder på kontoret både med erhvervs- og private klienter.

Uanset om vi repræsenterer en erhvervs- eller privat klient, betyder det meget for os, at vi finder en løsning der passer til den enkelte klient, vi søger derfor altid at løse konflikter frem for at skabe dem. Derfor har kontoret også gode erfaringer med forligsforhandlinger og deltagelse ved mæglinger.

Da vi desværre oplever at langt fra alle sager kan løses ved mægling eller forlig, har vi på kontoret også god erfaring med at møde i retten.

Ekstrand Advokater tilbyder altid en gratis gennemgang af din sag, således at du som klient er helt bevidst om hvilket forløb, tidsmæssigt og økonomisk, du er på vej ind i.

Det skal oplyses at Ekstrand Advokater opfylder kravene i Advokatsamfundets § 59a, samt at Ekstrand Advokaters garantistiller og forsikringsselskab er Codan.

 

Klienter og samarbejdspartnere

Kontakt os, så vi også kan hjælpe dig.